Väkivalloin uskoon pakottaminen

Katolisuudessa, protestanttisuudessa ja islamissa on esiintynyt "miekka lähetystä". Mitä tämä tällainen on ja onko se Luojan tahto?

(John.8:44) "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti

Mitä tämä tarkoittaa? Maailman ensimmäinen murhamies oli Kain. Hän tappoi Aabelin(1Moos.4:8). Kain oli saatanan vallassa, koska ei ollut tehnyt parannusta ja kääntynyt Luojan puoleen. Välillisesti saatana on ollut murhaaja maailman alusta asti.

Ja sitten erä kymmenestä käskystä kuuluu: "Älä tapa". Tämänkään takia ketään ei saa pakottaa väkivalloin tappamisella uhkaamalla, ja tappaen kääntymään. Vanhanliiton aikana Israel hävitti pakanakansoja, jotka olivat Luojalle tottelemattomia, mutta silloinkaan ei pakotettu kääntymään. Se oli vanhanliiton aikaa, eikä uskovainen saa tappaa ketään uudessa liitossa.

(Ilm.13:10) "Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko. " 

Asia on harvinaisen selvä, se joka tappaa, se tapetaan, ja joka vie vankeuteen, joutuu itse vankeuteen. Näin käy kaikille väkivaltaa ja pakkokeinoja käyttäville Raamatun sanan mukaan.

(Matt.26:52) "Silloin Jeshua sanoi hänelle: "Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat."

Alkuseurakunta ei harjoittanut väkivaltaa ketään kohtaan. Ei harhaoppisia kohtaan, eikä käännytettäviä kohtaan. Jos ette usko, lukekaa Raamatusta, ja jostain historiallisista lähteistä.

Kaikenlainen pakottaminen ja väkivallan käyttö uudenliiton aikana ei ole Luojan tahto, vaan saatanan riehumista. Hän mielellään tappaisi jokaisen Luojan tahtoa aidosti noudattamaan pyrkivän ihmisen heti, jos vaan saisi siihen vallan.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita