Kirjoittajasta


(John.16:13) "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen."

En kuulu mihinkään kirkkokuntaan. Enkä ole adventisti tai Jehovan todistaja. Luottamukseni on että kuulun seurakuntaan, jonka pää on Messias: Jeshua Ha-Mashiach.

Käytän kirjoituksissani hebreankielisiä nimiä Messiaasta ja Luojasta; Jeshua Ha-Mashiach ja JHWH Eloah. Pidän tätä perusteltuna siksi, koska herra ja jumala sanat viittaavat epäjumaliin.  Katso tarkemmin otsikosta Herra.

"Teoksessa Suomen sanojen alkuperä 1 todetaan, että sanaa jumala on erheellisesti arveltu vanhaksi arjalaiseksi lainaksi. Samassa teoksessa kerrotaan myös, että vanhin kirjallinen tieto tästä itämerensuomalaisesta sanasta on muinaisnorjalaisessa matkakuvauksessa vuodelta 1026. Siinä mainitaan, että bjarmien eli karjalaisten maassa oli pyhässä lehdossa Jómalin kuvapatsas. Jumala-sanan rinnakkaismuotoina suomessa esiintyvät joma ja jomala."

Näyttää siltä että uuden testamentin kirjoitukset on alunperin kirjoitettu hebreaksi, ja myöhemmin käännetty kreikaksi.  Tässä tietoa asiasta:

https://www.ancient-hebrew.org/nt_origins.html

On löydetty arkeologisia todisteita, että hepreankieli on ollut käytössä tavallisella kansalla aikana jolloin Messias opetti.

 Käytän pääasiassa vuoden 1933, 1938 raamattua. Välissä voin käyttää myös Bibliaa taikka kuningas Jaakon englanninkielistä käännöstä. Nämä poikkeamat on erikseen ilmoitettu lainaustekstin ohessa. Tarkoitus ei ole johtaa ketään lukijaa harhaan, vaan tuoda esille erilaiset käännösvirheet, joita valitettavasti erilaisissa Raamatun käännöksissä esiintyy.

Vuoden 1992 suomenkielinen raamatunkäännös on täysi susi. Sitä en suosittele kenellekään luettavaksi.

En ole tämän maailman viisaita tai kirjanoppineita. En ole korkeasti koulutettu. Luoja on aina toiminut niin, että hän on ottanut sen, mikä ei maailman silmissä mitään ole, ja toiminut hänen kauttaan että maailmassa suuria olevat ovat joutuneet häpeään. Esimerkiksi moni vanhantestamentin profeetoista oli syntyjään maanviljelijän poika. Itsekin tunnustan olevani sellainen. Profeetta tosin en ole. (1Kor.1:26-27) "Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Eloah valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Eloah valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään,"

Kaiken kirjoituksissani esittämäni asiat olen saanut selville Luojan avulla. Lukemalla erilaisia Raamatunkäännöksiä, erikielisiä hengellisiä tekstejä ja historiallisia kirjoituksia. Olen rukoillut Luojaa (Eloah) Messiaan kautta, että hän antaisi minulle hengellistä viisautta ymmärtää asiat oikein, sillä tavalla kuin ne on tarkoitettu ymmärrettäviksi. En väitä että olisin erehtymätön. Kukaan ihminen ei ole. Pyydänkin että tutkisit näitä asioita Raamatun ja rukouksen kanssa. Totuus kyllä paljastuu aina sitä etsivälle.

Itse en paljoa tiedä tai ymmärrä, mutta JHWH tietää kaiken, ja ymmärtää kaiken. Hänelle ja hänen Ainosyntyiselle Pojalle (Jeshua Ha-Mashiach); kunnia aina ja iankaikkisesti, hallelujaa!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita