6000 vuotta maailmaa

(2. Piet.3:7-8) "Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on JHWH'n edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä"." Tässä kerrotaan kuinka pitkä aika maailman luomisesta lukien on Messiaan tulemukseen. Yksi päivä vastaa tuhatta vuotta. Viikossa on seitsemän päivää. 6 arkipäivää ja sapatti. Syntisen maailman loppu tulee 6000 vuoden kohdalla, koska viimeiset tuhat vuotta on "sapatin lepo".

(Ilm.20:6) "Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Eloah'n ja Ha-Masiah'n pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta."

(Hebr.4:11) "Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi seuraamaan samaa tottelemattomuuden esimerkkiä." Tässä Paavali puhuu, kuinka pitää olla kuuliainen Luojalle, jotta pääsisi lepoon, eli ensimmäiseen ylösnousemukseen.

Tässä asiassa pitää ottaa huomioon se, ettei Luoja toimi ihmisten rakentamien kalentereiden mukaan, vaan sen aika järjestyksen mukaan, jonka hän luomisessa asetti. Joten turha alkaa huutelemaan: "juna meni jo. Yli 6000 vuotta tullut täyteen. Nyt eletään jo yli 2000 lukua.". Juutalaisen kalenterin mukaan nyt on vuosi 5776. En osaa sanoa kuinka hyvin tuo pitää paikkansa. Kuitenkin vuosilukujen ero on aika suuri.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita