Paavi on antimessias


Tässä todistuksia siitä että katolinen kirkko on ensimmäinen peto, ja Paavi on antiMessias. Sana anti tarkoittaa sijasta ja jotakuta vastaan (https://fi.wikipedia.org/wiki/Antikristus).

Paavi arvonimiä ovat mm. : Rooman piispa, Jeesuksen Kristuksen sijainen, apostolien ruhtinaan seuraaja, yleismaailmallisen kirkon pää ja ylin paimen, lännen patriarkka, Italian priimas, Rooman kirkkoprovinssin arkkipiispa ja metropoliitta, Vatikaanivaltion hallitsija, Jumalan palvelijoiden palvelija.

Katolisuudessa on oppi, että kun paavi tekee jonkun päätöksen, joka koskee katolisen kirkon oppeja, hän on erehtymätön. Jokainen täysjärkinen ihminen ymmärtää ettei ole erehtymätön. Vain Luoja on kaikkitietävä ja siten erehtymätön.

1. Antimessiaan piti nouseman Rooman valtakunnan 10:een osaan jakaantumisen jälkeen. (Dan.7:24)Tämä päättyi noin vuonna 500 jKr. Paavinvalta nousi valtaan 538 jKr.

2. Paavinvalta toteutti Danielin kirjassa (Dan.7:25) ja Ilmestyskirjassa (Ilm.12:6) profetoidun 1260 vuoden hallintajakson; vuodesta 538 vuoteen 1798. Tällöin ranskalainen kenraali Berthier valloitti Rooman ja vangitsi paavi Pius VI:n. Ranskan vallankumouksen myötä paavinvalta menetti oikeutensa käyttää esivallan miekkaa toisinajattelijoita kohtaan. Se oli saanut kuolinhaavan. (Ilm.13:3)

3. Kuolinhaava paranee. Toinen paavi nousi valtaistuimelle noin kaksi vuotta myöhemmin. Lisäksi, Vatikaanin valtio palautettiin Paaville Mussolinin toimesta vuonna 1929.

4. Antikristuksella on numero: 666. Raamattu sanoo, että se on "ihmisen luku".
Paaveilla on yhteinen arvonimi: VICARIUS FILII DEI, joka merkitsee "Jumalan Pojan sijainen" maan päällä. Latinalaisilla kirjaimilla on määrätyt lukuarvonsa. Sijoittamalla nämä arvonimen kirjaimiin, saadaan summaksi 666. ( V ja U =5, I=1, C=100, A=0, R=0, S=0, F=0, L=50, D=500, E=0)

5. Ilm.17. luvun portto: ratsastaa valtiovallalla, tappaa Jeshuan todistajia (inkvisitio), istuu seitsemän kukkulan päällä (=Rooman kaupunki).

6. "Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain." (Dan.7:25) Vain paavinvalta täyttää tämän tunnusmerkin. Katekismuksesta löydämme Jumalan 10 Käskyn muutellun version. 7. päivän Sapatti on siirretty viikon 1. päivään ja käsky kuvien kumartamisesta on poistettu. Paavinvalta otti ensin käyttöön Juliaanisen kalenterin, ja muunsi sen  Gregoriaaniseksi kalenteriksi, joka on täysin Luojan säädösten vastainen. Luoja on mm. säätänyt, että päivä alkaa auringon laskusta ja päättyy auringon laskuun (1 Moos. 1:5). Ja viikon ensimmäinen päivä on sunnuntai. Suomessakin sunnuntai oli viikon ensimmäinen päivä vuoteen 1973 asti (https://fi.wikipedia.org/wiki/Sunnuntai).

7. Koko maailma seuraa ihmetellen Antimessiasta (petoa) (Ilm.13.3). Paavi, matkoillaan ympäri maailmaa - solmii diplomaattisia suhteita monien maiden kanssa. Paavi esitellään rauhan prinssinä, ja suuret maailman ja kirkkojen johtajat polvistuvat hänen edessään.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita