Synnin laki

(Room. 7:23) "mutta jäsenissäni minä näen toisen lain, joka sotii minun mieleni lakia vastaan ja pitää minut vangittuna synnin laissa, joka minun jäsenissäni on. "

Synnin lankeemuksen takia, ja sen takia että maailma on saatanan vallassa, on ihmisen itse omassa voimassaan mahdoton tehdä Luojan tahton mukaan. Eikä kääntymätön ihminen sitä edes halua. Uskovaisellakin voi olla vääriä mielitekoja ja haluja, mutta ne pitää kuolettaa hengessä. Pitää rukoilla että Luoja vaikuttaa tahtomiseen ja tekemiseen että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

(Room. 8:2) "Sillä elämän hengen laki Ha-Mashiach Jeshuassa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. " 

Jotkut ajattelevat ja opettavat, että tässä kuoleman laki tarkoittaa kymmentä käskyä, vaan ei tarkoita. Kuoleman laki tarkoittaa synninlakia, koska synnin palkka on kuolema. Kymmenessä käskyssä ei ole mitään pahaa, tai vikaa. Ainoastaan noudattamatta jättäminen aiheuttaa kuoleman. Juuri tämän takia Messias kuoli, että saisimme voiman tehdä Luojan tahdon mukaan, ja jos teemme syntiä jossain, saamme anteeksi, jos kadumme ja teemme parannuksen.

(Room. 7:14) "Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, myyty synnin alaisuuteen. " 

Laki on hengellinen, sitä ei pysty noudattamaan ihminen, joka ei ole hengellinen, siis uudesti syntynyt ylhäältä, ja jossa asuu Pyhä Henki, eli Luoja.Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita