Pedon merkki

(Ilm.13:11-17) "Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niin kuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku."

Ensimmäinen peto on roomalaiskatolisuus oppijärjestelmineen ja paaveineen. Toinen peto on protestanttisuus.

 Mikä on pedon kuva? Raamattu käyttää käsitettä "kuva" monessa muussakin kohdassa: (Kol.1:15) "ja hän on näkymättömän Eloah'n kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa." Messias on siis Luojan kuva. Mitä se tarkoittaa?

(John.15:14) "jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni."

(John.14:12) "Jos minä en tee Isäni tekoja, älkää uskoko minua."

Siis olla jonkun kuva, tarkoittaa sitä että tekee samoja tekoja, kuin se jonka kuva on.

"tekemään sen pedon kuvan" tarkoittaa että tekemään samoja tekoja. Toinen peto siis yllyttää ihmiset tekemään samoja tekoja kuin ensimmäinen. Pedon kuvan kumartaminen tarkoittaa että hyväksyy katolisesta kirkosta peräisin olevia oppeja.

Koska katolisen kirkon pakanalliset opit ovat peräisin muinaisesta Babyloniasta, on uskovilla sama tilanne kuin Danielilla aikanaan: jos toimii babylonian oppien mukaan ja kumartaa kuvaa, niin vihastuttaa Luojan (ja tässä tapauksessa menettää mahdollisuuden pelastua) taikka sitten on välittämättä babylonian opeista, ja toimii Luojan tahdon ja oppien mukaan, ja joutuu kuoleman tuomion alaiseksi (Dan.3:1-18).

Babylon olikin Raamatun mukaan ensimmäinen peto. Daniel ystävineen joutui ensimmäisen pedon sortamiksi. Viides peto on katolisuus ja kuudes protestanttisuus. Siis ensimmäinen peto ja toinen peto Uuden liiton aikana.

Jo nyt ekumenia on mennyt siihen pisteeseen, että se ihminen, joka uskaltaa vastustaa ekumeniaa leimataan pahaksi ja vaaralliseksi ihmiseksi. Oikein yhteiskunnan ja Luojan viholliseksi.

Ilmeisesti ekumenia menee siihen että jos et hyväksy "yhteiskristillistä oppia": ristiä, kolminaisuus oppia, Jeesus Kristus nimeä, sielunkuolemattomuus oppia, sunnuntaita pyhäpäivänä, joulua ja pääsiäistä jne kirkollisia juhlia; joudut vainottavaksi.

(Ilm.16:2 Biblia) "Ja ensimäinen meni ja vuodatti maljansa maan päälle: ja tuli paha ja häijy haava ihmisten päälle, joilla pedon merkki oli, ja niiden päälle, jotka sen kuvaa kumarsivat."

Biblia näyttää kääntävän kreikankielisen tekstin mukaisesti, toisin kuin 33/38 Raamattu. Todiste: https://biblehub.com/text/revelation/16-2.htm

(Ilm.20:4) "Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeshuan todistuksen ja Eloah'n sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneepetoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Ha-Masiah'n kanssa tuhannen vuotta."

Raamatun perusteella ei riitä, että ei ota pedon merkkiä (voi olla mikrosiru), vaan sen lisäksi ei saa kumartaa petoa, eikä sen kuvaa. Silloin pystyy pelastumaan lopunaikana, Luojan armosta.

(Ilm.13:7) "ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku."

Olkoon se pedonmerkki mikä tahansa, niin jotenkin se tulee liittymään oikeuteen tehdä kauppaa, ja roomalaiskatolisuus tulee olemaan se jota kumarretaan, jos merkin ottaa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita