Mitä valitut tarkoittaa Raamatussa?

(Matt.22:4) "Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut.""

Luoja kutsuu ihmisiä pelastukseen etsikkoaikana(Jes.55:6), aikana jolloin Eloah voidaan löytää. Kuitenkin harvat ottavat pelastuksen vastaan, eli tulevat valituiksi.

(Room.11:7) "Miten siis on? Mitä Israel tavoittelee, sitä se ei ole saavuttanut, mutta valitut ovat sen saavuttaneet; muut ovat paatuneet, "

Jos ei ota pelastusta vastaan etsikkoaikana, niin silloin paaduttaa itsensä.

(Hes.2:4) "Nuo lapset, joilla on kovat kasvot ja paatuneet sydämet niitten luokse minä sinut lähetän, ja sinun on sanottava heille: Näin sanoo JHWH, JHWH. "

Sydämet ovat paatuneet siksi, kun ihmiset ovat torjuneet Luojan joka kerta, kun hän on armossaan kutsunut ihmisiä parannukseen ja takaisin Hänen luokseen. Ihan samalla tavalla kuin ihmisestä voi tulla paatunut rikollinen, jos hän päättää olla välittämättä toisten ihmisten oikeuksista, ja ajaa vain omaa etuaan.

(1Piet.1:2) "ja jotka Isän Eloah'n edeltätietämisen mukaan ovat Hengen pyhittämisen kautta valitut Jeshua Ha-Masiah'n kuuliaisuuteen ja hänen verellänsä vihmottaviksi. Lisääntyköön teille armo ja rauha. "

Valittuja ovat ne, joissa on Luojan Henki, joka pyhittää uskovaista, joka on itsessään saastainen. Henki vaikuttaa meissä pyhityksen kautta niin, että olemme kuuliaiset Isälle, niin kuin Jeshua oli maanpäällisen elämänsä aikana. Täydellisiä emme ole, siksi lukeekin "hänen verellensä vihmottaviksi". Hän puhdistaa meidät kaikista synneistä.

(Ilm.17:14) "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on valtiasten valtias ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa."

Ei riitä että on kutsuttu ja valittu. Pitää olla uskollinen ajallisen elämän loppuun asti, niin pääsee perille ja pelastuu. Olla uskollinen tarkoittaa että noudattaa tarkasti Luojan tahtoa, elikkä hänen käskyjä ja määräyksiä (1John.3:24, 1John.5:3, Saarn.12:13).

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita