Pelastuksen vastaanottaminen


Miten pelastus otetaan vastaan Raamatun mukaan?

(ps. 3:8) "JHWH'ssa on pelastus; sinun siunauksesi tulkoon sinun kansallesi. Sela. "

(Ps.37:39) "Mutta vanhurskasten pelastus tulee JHWH:lta, hän on heidän linnansa ahdingon aikana. "

(Ilm.7.10) "ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Eloah'lta, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta". " Karitsa on Messiaan vertauskuva(John.1:29, John.1:36)

Pelastus tulee siis Luojalta Messiaan kautta. Messias kuoli kaikkien ihmisten edestä, että he voisivat ottaa pelastuksen vastaan. Miten tämä pelastus vaikuttaa? (Fil.2:13) "sillä Eloah on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. "

Luojan vaikutuksesta pääsemme siis vähitellen eroon meissä olevasta synneistä, ja pääsemme toteuttamaan elämässämme Luojan tahtoa. Emme suinkaan heti tule täydellisiksi, vaan kasvamme koko ajan kohti täydellisyyttä. (Room. 12:2) Täydellisiksi tulemme vasta sitten, kun olemme päässeet vaelluksessamme perille (1.Kor.13:10). Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voimme tahallaan elää synnissä sillä verukkeella ettemme ole täydellisiä.

(1John.1:9) "Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. "

(1.John.1:7) "Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeshua Ha-Mashiac'n, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä."

Rukoile että Luoja antaisi sinulle anteeksi kaikki sinun syntisi, hänen poikansa Jeshua Ha-Mashiach'n syntiuhrin takia. Ja että hän puhdistaisi sinut kaikesta synnistä, jotta pystyisit palvemaan Luojaa ja hänen poikaansa.

Tämän jälkeen on tärkeää että rukoilemme jatkuvasti että Luoja vaikuttaa tahtomiseen ja tekemiseen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi, koska omin voimin teemme vain syntiä. Meidän tulee noudattaa Luojan tahtoa kaikessa, mutta jos hairahdumme jossain, tulee meidän tehdä parannus, niin saamme hairahduksemme anteeksi.

Kun on otettu pelastus vastaan, seuraava askel on se että uskova ottaa kasteen Jeshua Ha-Mashiach'n nimeen. Tämä tehdään siksi, koska se on Luojan tahto, ja Messias itsekin antoi siitä esimerkin käymällä kasteella.

(Apt.22:16) "Ja nyt, mitä viivyttelet? Nouse, huuda avuksi hänen nimeänsä ja anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi.' " Nimi mitä pitää avuksi huutaa on Jeshua Ha-Mashiach.

(Hes.18:26) "Jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, sentähden hänen on kuoltava; vääryytensä tähden, jota on tehnyt, hänen on kuoltava. "

On tärkeää miten elää (Raamatussa käytetään termiä vaellus). Jos pelastuksen vastaanottamisen jälkeen alkaa taas elämään Luojan tahdon vastaista elämää, silloin joutuu taas Luojan vihan alaiseksi. Mutta jos tekee parannuksen lankeemuksestaan, kaikki on taas hyvin.

(Ef.5:15) "Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat,"

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita