Iankaikkinen evankeliumi


(Ilm.14:6-7) " Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.  Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Eloah'ia ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet"."

Mikä on Eloah'n tuomion hetki? Se kun hänen Ainoa Poikansa tulee takaisin maailmaan.

(John. 5:22) "Sillä Isä ei myöskään tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomion Pojalle,"

(Room.2:5) "Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Eloah'n vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi,"

Mikä on iankaikkinen evankeliumi? se on se ilosanoma, mikä on Raamatussa ilmoitettu. Miksi pitää julistaa erikseen evankeliumia, ennen kuin Messias tulee takaisin? Onhan eri kirkkokunnat ja muut seurakunnat julistaneet evankeliumejaan jo tuhansia vuosia? Siksi koska heidän evankeliuminsa ei ole ollut  kokonaan alkuseurakunnan opin, eikä Raamatun mukaista.

Kysymyksessä on ollut Babylonin sekoitus, joka alkoi muodostumaan heti apostolien kuoltua, ja tiivistyi katolisuudeksi. Sekoitus kehittyi vähitellen vuosisatojen vieriessä. Sekoitus pakanallisia oppeja, ihmisoppeja, ja hiukan Raamatullista oppia. Yhteisiä tekijöitä on ollut mm. sielunkuolemattomuus oppi, risti ja ristinmerkki, kolminaisuusoppi, lapsikaste(tämä ei vapailla suunnilla), joulu ja muut kirkolliset juhlat jne. listaa voisi jatkaa vaikka kuinka.

Joku voi kysyä, että miksi Luoja on antanut kirkkojen touhuta omiaan, jos he eivät ole hänen asiallaan. Vuosisatojen saatossa on ainakin välissä ollut sellaisia henkilöitä, joiden ainoa auktoriteetti on ollut Raamattu, mutta yleensä heitä ei ole kuunneltu, vaan paremminkin pidetty kapinallisina ja vaarallisina henkilöinä, tai sitten muuten vaan harhaoppisina.

Luoja on halunnut varoittaa ja neuvoa ihmisiä sellaisten henkilöiden kautta, jotka ovat halunneet tehdä hänen tahtonsa, mutta kirkot ja ihmiset eivät ole halunneet kuunnella. Eikai se ole Luojan vika jos ihmiset eivät halua kuunnella, vaan kovettavat sydämensä ja tekevät niin kuin itse haluavat tehdä. Ja suurin syy on se että: (2.Tess.2:10) "sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua." Jokainen juoksee sellaisen opin perässä, mikä sattuu hyvältä tuntumaan, eikä kysytä että mikä oppi on oikea, Raamatun mukainen.

(Ilm.17:3) "Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."" 

katolisuus on levinnyt kaikkialle maailmaan, varsinkin jos otetaan huomioon että protestanttisuus ja vapaat suunnat on lähinnä muunneltua katolisuutta, koska kaikissa niissä on niin paljon yhteisiä epäraamatullisia oppeja katolisuuden kanssa, vaikka tietysti katolisuus on selkeästi "räikein tapaus".

Jos vain seuraatte uutisia, niin tiedätte kuinka eri maiden johtajat käyvät kumartelemassa paavia nykyäänkin, ja ovat sitä tehneet keskiaikanakin.

Ja kaikki tietänevät sen että joulujuhla, pääsiäinen sun muut kirkkopyhät ovat kaupoille, ja kaupallisuudelle suorastaan elintärkeitä.

(Ilm.18:4) "Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa."

Luoja ei varoittele turhaan. Lähtekää pois Babylonista rakkaat ihmiset. Ottakaa vastaan pelastus Raamatun sanan mukaan.



Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita