Baabel, Babylon

Mikä on tämä muinainen uskonto, nykyinen sekoitus ja miten se vaikuttaa nykyajan ihmisten elämään? Kaikki alkoi Baabelin tornista Babylonissa.

(1Moos.10:8) "Ja Kuusille syntyi Nimrod. Hän oli ensimmäinen valtias maan päällä. " Nimrod tarkoittaa hepreankielessä kapinallista. Hän kapinoi Luojaa  vastaan. (https://biblehub.com/hebrew/5248.htm) Hän perusti mm. Niniven, erään Babylonian kaupungeista.

"Ja JHWH sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin JHWH hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska JWHW siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä JHWH hajotti heidät yli kaiken maan. "

Tuosta maailman monikielisyys on saanut alkunsa. Ja se selittää myös miksi niin monissa pakanauskonnoissa on niin paljon samankaltaisuuksia mm. auringonjumaluudet ja taivaankuningatar opit. Baabelin torni oli ensimmäinen paikka maailmassa, jossa luotiin järjestelmällinen pakanauskonto. Sieltä lähti Tammus kultti, Baalin palvonta, taivaan kuningattaren palvonta ja paljon muuta.

Babylonian kultista tulleita oppeja, jotka on käytössä tänäänkin:

"Kolminaisuus alkoi muinaisessa Babyloniassa
 Nimrod - Tammus - ja Semiramis.
Semiramis vaati hänen miehensä ja poikansa palvontaa, itseään unohtamatta. Hän väitti että
hänen poikansa oli sama persoona isänsä kanssa.
Kyllä, hän oli "jumal isä" ja "jumala poika" -
Ensimmäinen jumalinen kolminaisuus"
-The Two Babylons ; Alexander Hislop; s.51

Joulu

"Babylonian havupuu ja saturnaalia

Baabelin, eli Babylonian kuningatar Semiramis asetti poikansa Tammuksen syntymäjuhlaksi joulukuun 25 päivän. Tammuksen sanottiin olevan ruumiillistunut auringonjumala. Tammuksen syntymäjuhlasta tehtiin jokavuotinen juhla, jolloin kansa juhli ja juopotteli. Tammuksen syntymäjuhlaan kuului myös vihreä havupuu, joka koristeltiin pyöreillä palloilla, jotka Tammuksen symbolina symbolisoivat aurinkoa. Tammuksen juhlan aikana uhrattiin myös lapsia Baal epäjumalalle. Roomalaisilla oli myös joulukuussa Saturnaalia juhla (joulukuun 17-23 päivä), tässä juhlassa uhrattiin sika epäjumalalle. Saturnaalia juhla alkoi uhrilla Saturnuksen temppelissä. Saturnaalia juhlaan kuului myös lahjojen tekeminen sekä niiden antaminen. Saturnaalia juhla kesti viikon verran ja siksi ajaksi kaikki kaupan tekeminen keskeytettiin. Saturnaalia juhlan aikana ihmiset irstailivat juopottelemalla ja laulamalla kaduilla alasti ja myös seksiorgioita harrastettiin.

Saturnaalia juhlassa oli koristeina laakerinseppeleitä ja vihreitä puunoksia. Saturnaalia juhlan juuret ovat Babylonian ja muinaisen persian Sacaea juhlassa. Nykyisen joulun tavaramerkit kuten joulukuusi ja joululahjat tulevat siis Babylonian ja Rooman pakanallisista perinteistä. Nykyinen joulu on Babylonian ja Rooman pakanallisten kulttien yhteensulautumisen tulos. Roomassa katolinen kirkko yhdisti nämä kaksi juhlaa yhdeksi ja niin niistä tuli joulu, joka nimettiin Jeesuksen syntymäjuhlaksi, vaikka Jeesus ei syntynyt joulukuussa. 400-luvulla katolisen kirkon johtajat lupasivat kaikille, jotka kääntyivät "kristityiksi" että he voisivat jatkaa Saturnaalia juhlan juhlimista kristittyinä. Näin katolinen kirkko yhdisti "kristityt" ja pakanat viettämään yhdessä yhteistä juhlaa. Rooman katolisen kirkon "evankeliumin" tarkoitus on yhdistää ja sekoittaa asioita keskenään. Saturnaaliasta tuli "kristillinen joulu", johon otettiin aineksia mukaan Tammuksen syntymäjuhlasta, Saturnaaliasta ja Raamatusta. Nämä yhteen sekoittamalla saatiin aikaan "jouluevankeliumi" Jeesuksen syntymisestä joulukuun 25 päivä. Tästä valheesta on tullut niin suosittu jymymenestys, että uskomattomat sekä uskovat yhdessä juhlivat joulun Kristuksen syntymäjuhlana, vaikka Jeesus Kristus ei edes ole syntynyt joulukuussa." (https://www.kotipetripaavola.com/joulunhistoria.html)

Pääsiäinen

Ishtarin palvonta juhla (https://yle.fi/uutiset/3-7196545)

Sielunkuolemattomuus

"Kuoleman jälkeen ihmisten sielujen oletettiin jatkavan olemassa oloaan....."
- (Muinaisen Babylonin uskomukset).
-The International Standard Bible Encyclopedia
(Grand Rapids, Mich.; 1960), Vol. I, pg.373
"

"Uskomus että sielu jatkaa olemassa oloaan kuoleman jälkeen
ei opeteta missään kohti Raamatussa... Usko sielun kuolemattomuuteen
tuli Platon filosofian kautta,
missä Babylonian ja Egyptin näkemykset kummasti yhdistyivät."
-Jewish Encyclopedia,
"Immortality of the Soul," 1925.

Helvetti

"Muinaisen Babylonian - tuonpuoleinen...on kuvattu paikaksi täynnä kauhuja , ja siellä asustaa jumalia ja demoneja täynnä pahuutta ja väkivaltaisuutta."
-The Religion of Babylonia and Assyria; Boston, 1898
Morris Jastrow Jr., p.581

Risti, ristinmerkki

"Ristinmerkin tekemisen tapa
syntyi Babyloniassa
kun ihmiset palvoivat
heidän messiastaan, Tammusta..."
-The Two Babylons; Alexander Hislop


"Risti oli suuresti palvottu,
tai kunnioitettu pyhänä esineenä,
 Bacchuksen symbolina,
Babylonialainen messias
hänet esitettiin
päänauhassa, joka oli täynnä ristejä."
-The Two Babylons; Alexander Hislop; pg. 199

Lapsikaste

"Mistään kohti Raamattua ei löydy  vauvan pään valelua vedellä... se tulee suoraan
pakanallisesta Babyloniasta"
-Baptismal Regeneration; CHAPTER IV
V.L. Petersen © 1947
PRINTED BY WILSON PRESS
MINNEAPOLIS, MINNESOTA

Babyloniasta tulee paljon muutakin, mm. selibaatti vaatimus papeille, ripittäytyminen papeille, kalan symboli Dagon kala jumalasta, Babylonian jumalakuninkaan sormusta, ja jalkaa piti suudella(paavi), kiirastuli oppikin on samasta lähteestä kotoisin.

(Jer. 51:8) "Baabel oli JHWH'n kädessä kultainen malja, joka juovutti kaiken maan. Sen viinistä joivat kansat; sentähden kansat tulivat mielettömiksi. " 

Kansat ovat tulleet mielettömiksi, kun ovat omaksuneet Baabelin opit ja rituaalit, jotka ovat silkkaa pakanuutta, mielikuvitusta ja saatanan palvontaa.

Nämä samat opit rehottavat valloillaan kristinuskossa, koska se on sekoitus. Sekoitus pakanuutta ja ihmisoppeja. Edes vapaissa suunnissa ei ole paljoa Raamatullisuutta, ja sekin Raamatullisuus häviää, kun ekumenia tekee tehtävänsä. Tuskin kovin kauaa uskalletaan avoimesti puolustaa uskovien upotuskastetta, lauantai sapattia, ja sitä ettei virka pappeutta ole uudenliiton aikana. Kaikki on vaan kovasti kallellaan katolisuuteen.  (Ilm. 17:5) "Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti"" katolisuus on äiti portto(naisella kuvataan seurakuntaa Hes. 23:43), hänen tyttäriään mm. ortodoksisuus ja protestanttisuus. Salaisuus, sakramentti suomennettuna tarkoittaa salaisuutta(Latinan kielen sana sacramentum tarkoitti alun perin sotilaan lippuvalaa tai riitapuolten pyhäkköön jättämää panttia. Vastaava kreikan sana on mysterion (μυστήριον), salaisuus) Babylonian systeemi oli mysteeriuskonto.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita